Saturday, May 14, 2016

Hari Ibu 2016 : Kad dan hadiah dari kak sara

Assalamualaikum....
 


Kad Hari Ibu dan hadiah dari Kak Sara
 
 
Hati mama mana yang tak sebak bila anaknya yang umur belum pun genap 7 tahun buatkan surprise dan sibuk nak belikan hadiah untuk Hari Ibu guna duit simpanannya hasil belanja sekolah yang dijimatkan setiap hari?
 
Hati mama mana yang tak kembang setaman, walau dilabel MAMA PALING GARANG tapi dapat kad surprise dari anak dan hadiah masa Hari Ibu?
 
Terima kasih Kak Sara. Nukilan anak kecil yang semestinya sangat tulus masa dia buatkan kad ini dan menulisnya. Tapi sebagai cikgu sambilan yang kadang-kadang ngajar kakak bile kakak rajin nak belajar, mama detect perkataan yang tak dijarakkan..hahaha. jangan sentap ye kakak, mama terima kali ni sebab kakak susah payah buat kad sembunyi-sembunyi.
 
Sayang kakak dan Adik..Moga kamu berdua menjadi anak yang solehah dan sayangkan mama dan papa. dan moga mama dan papa diberikan kesabaran yang tinggi dalam mengasuh kamu berdua menjadi anak yang baik dan cemerlang di dunia dan akhirat. amin..
 
Terima kasih Allah untuk semua nikmat yang Kau beri ini.
 
 
 
Love, Akuida

No comments:

Post a Comment

Al-Fatihah Buat Mak

Assalamualaikum.... Kehilangan yang masih terasa. Sudah tiada orang nak bergosip. Sudah tiada doa yang disebut terus ke telinga...