Saturday, August 13, 2016

She's engineer and she's cooking????

Assalamualaikum....

Haha..tajuk tiru ayat orang post di FB. Seronok di hujung minggu bagi mak-mak seperti saya adalah bila dapat duduk rumah dan memasak di dapur. Takde lah pandai sangat masak. Menu ringkas untuk keluarga sahaja yang saya mampu.


Hari ini buat nasi arab yemeni guna perencah instant untuk nasi. Sup ayam resipi biasa dan sambal nasi arab tu minta kawan buatkan. Dia buatkan banyak-banyak dan saya frozen kan dalam bekas kecil untuk sekali makan. kawan saya ni memang pandai masak..tu yang minta tolong.hihihi...

Alhamdulillah..syukur atas nikmat allah beri ini.



 Love, Akuida

No comments:

Post a Comment

22 September 2018 ~ Tenanglah Mak Di Sana

Assalamualaikum....  Sudah lama tak menaip di blog ini. Hari ini rasanya nak menaip untuk berkongsi di blog agar bila suatu hari saya sc...