Saturday, August 13, 2016

She's engineer and she's cooking????

Assalamualaikum....

Haha..tajuk tiru ayat orang post di FB. Seronok di hujung minggu bagi mak-mak seperti saya adalah bila dapat duduk rumah dan memasak di dapur. Takde lah pandai sangat masak. Menu ringkas untuk keluarga sahaja yang saya mampu.


Hari ini buat nasi arab yemeni guna perencah instant untuk nasi. Sup ayam resipi biasa dan sambal nasi arab tu minta kawan buatkan. Dia buatkan banyak-banyak dan saya frozen kan dalam bekas kecil untuk sekali makan. kawan saya ni memang pandai masak..tu yang minta tolong.hihihi...

Alhamdulillah..syukur atas nikmat allah beri ini.



 Love, Akuida

No comments:

Post a Comment

Merasa CUKUP..syukur

Assalamualaikum.... Alhamdulillah dah masuk hari ke-15 Ramadhan. Semalam bising lah juga kat FB, wasap group.. pasal isu bonus raya kaki...