Posts

Showing posts from October, 2016

Muncul Sekejap..

Assalamualaikum....
 Kerap juga buka blog dan blog walking, tapi tak tahu kat mana nak start menaip. Rasa macam-macam nak taip, nak kongsi tapi tidak juga ditaipnya. Hari ini saya gigihkan juga sebab malam ini banyak masa sedikit nak mengadap laptop..hihi. 
Baru-baru ini, saya terjebak dengan Gegar Vaganza dan cerita korea Sweet Stranger and Me. Gegar Vaganza semuanya gara-gara suami tonton, jadi saya pun terjebak sama (Alasan!!!..haha). Cerita Korea pula dah banyak kali kawan-kawan saya hasut, tapi belum ada jiwa nak tengok. Kali ini terjebak pula..
Hujung minggu ini saya rasa gembira lebih sedikit dari biasa sebabnya hari terakhir bekerja (Jumaat) lepas, saya menerima ulasan yang sangat positif daripada bos saya untuk penilaian prestasi saya sepanjang tahun ini. Awal kan?hujung bulan 10 dah siap penilaian, bolehlah relax-relax uruskan kerja 2 bulan ini..haha. saja melawak, takde maknanya nak relax-relax..musim hujan dah tiba. saya amat berharap agar rumah di kampung tak banjir tahu…